Музичні прем’єри дня: LAUD, TVORCHI, Kalush Orchestra

прем’єри дня
Розповідаємо про музичні новинки, якими нас порадували українські артисти.
  • Kalush Orchestra

Kalush Orchestra випустив перший англомовний трек Changes разом із кліпом. Лідер гурту Олег Псюк розповідає: «Це пісня про наш дім, у якому ми живемо, який навчилися захищати. Ми продовжуємо жити, навіть коли над нами нависла небезпека. Дім змінюється разом із нами, але те, що дійсно важливе й вірне традиціям — залишається завжди».

Відео було зняте у традиційній українській хаті, у перерві між концертами в Польщі. У кліпі учасники Kalush Orchestra перевтілилися у казкових героїв. Будинок і земля навколо — їхнє казкове царство; вони ходять просторими полями та співають у високій траві, входячи в гармонію з природою. Та настає гроза, і разом з негодою з неба падають нерозірвані снаряди та ракети.

У кліпі сопілкар Kalush Orchestra Тимофій Музичук перевтілюється в карпатського мольфара (особу з надприродними здібностями), а ще тут вперше з’являється містична героїня KilimWoman — саме її голос ми чуємо на початку треку. Таємнича KilimWoman ще не раз з’явиться в майбутніх роботах гурту.

За словами режисера Леоніда Колосовського цей кліп — історія про наш дім, який змінився назавжди, бо побачив горе, біль та втрату. Коли на землю приходить ворог — кожен боронить свій Дім, як може.

  • LAUD

LAUD випустив кавер на пісню «Не питай» гурту «Океан Ельзи». «Після великої кількості позитивних відгуків про мою кавер-версію культової пісні легендарних «Океан Ельзи» ми із командою зробили цей реліз для вас», — розповів співак. Разом із треком артист презентував кліп, знятий в ОАЕ. Подробиці читайте тут

  • TVORCHI

Представники України на Євробаченні-2023 TVORCHI випустили трек Hidden Code (OST The First Code) про силу українських кібервійськ — саундтрек до фільму «Перший код», прем’єра якого планується навесні цього року. Сингл Hidden Code в стилі електропоп про силу ІТ-військ України, які наближають нас до перемоги. Він про щоденну боротьбу невидимого цифрового світу з атаками на інформаційні системи підприємств та державні установи України.

«Трек Hidden Code — про суперменів IT-галузі, які за лаштунками створюють нову історію українського спротиву ворогу. Наші кібервійська з першого дня повномасштабної війни демонструють нереальну силу та єдність задля спільної перемоги», — коментують TVORCHI. 

  • d1331 feat. Alina Pash

Український репер d1331 випустив дебютний сингл, записаний з Alina Pash. «Втомлені» — справжній хіп-хоп, створений на межі музичних стилів. Він про те, що відчуває майже кожен українець сьогодні у будь-якому куточку світу.

  • Нікіта Кісельов

На білому пікапі біля центрального РАГСу: композитор і співак Нікіта Кісельов випустив пісню для всіх закоханих. Артист презентував відеороботу на композицію «Романтично», сніпет на яку одразу підхопила аудиторія, охарактеризувавши її як пісню першого весільного танцю.

  • Лаура Марті

Також сьогодні відбулася прем'єра синглу з нового джазового альбому Лаури Марті Africa Tribute To Lars Danielsson. Платівка співачки записана в Німеччині, де вона, до речі, зустріла кохання свого життя.

Робота над альбомом відбувалася під час повномасштабної війни. Проєкт складається з 9 композицій. Вісім з них — добре відомі композиції зірки європейського джазу Ларса Даніельссона (Lars Danielsson), а одна — пісня, спеціально написана Ларсом для проєкту і названа For Laura.

Читайте також

Подарунки на 8 Березня: ідеї, що подарувати подрузі, мамі та коханій дівчині

Подарунки на 8 Березня: ідеї, що подарувати подрузі, мамі та коханій дівчині

Вау! Джамала і Spotify до 8 Березня створили світовий плейлист пісень українських жінок-артисток

Вау! Джамала і Spotify до 8 Березня створили світовий плейлист пісень українських жінок-артисток

Гвінет Пелтроу
Попередній матеріал

Як це мило! Гвінет Пелтроу привітала з днем народження своїх чоловіків — колишнього і нинішнього

LAUD
Наступний матеріал

LAUD випустив кавер на культовий хіт легендарних «Океан Ельзи»

Новини партнерів